User login

La nit de Cerdanyola Empresarial
Edició/ 22 de October de 2012

La Nit de Cerdanyola Empresarial busca posar en valor el potencial econòmic de la ciutat.

La I Nit de Cerdanyola Empresarial serà el punt de trobada d’empresaris, directius i emprenedors de la indústria, el comerç i la restauració de Cerdanyola del Vallès. Una cita que vol ser anual i que permet visualitzar la cooperació entre teixit econòmic i administració a l’hora que ret reconeixement a diverses iniciatives que promouen l’activitat econòmica i generen ocupació.

El president de Cerdanyola Empresarial, Lluís Sisquella, explicava que la I Nit Cerdanyola Empresarial farà públic el reconeixement a iniciatives empresarials en l’àmbit de la internacionalització, creació d’ocupació, projecció de ciutat i responsabilitat social corporativa, a més d'un reconeixement al sector del comerç i un altre al sector de la restauració. Sisquella remarcava la importància de la cooperació entre el propi teixit empresarial i amb les administracions, destacant que "per primera vegada s’aconsegueix reunir i implicar en un mateix acte a tots els representants dels agents econòmics de la zona".

La I Nit Cerdanyola Empresarial també serà l’escenari del lliurament de la beca de la I Edició del Concurs Beca Rotary Impuls a l’Emprenedoria. La presidenta del Rotary Club de Cerdanyola, Remei Gómez, explicava que hi ha sis projectes finalistes. El guanyador rebrà una dotació de 2000 euros a més de tot el catàleg de serveis que ofereix el Rotary, on s’inclou un any d’honoraris professionals gratuïts per la gestió del serveis laborals, comptables i fiscals, que resulti de la posada en marxa del projecte becat, a càrrec del Grup Sisquella; La constitució de la societat abans de final d’any 2012 amb el suport de la Notaria Thode – Correa; el disseny del local, aportació de la documentació gràfica per a la sol·licitud del permís d’obres i seguiment d’execució de les obres a càrrec de l’estudi d’arquitectura de Josep Lluís Riart, i el disseny del web corporatiu més un any de hosting a càrrec de TK Projects.

L’alcaldessa de Cerdanyola del Vallès, Carme Carmona, considera que la I Nit de Cerdanyola Empresarial significa un salt qualitatiu considerable respecte a la Nit del Comerç que es venia celebrant fins ara. En primer lloc perquè "es tracta d’una iniciativa que sorgeix i s’organitza des dels agents econòmics de la ciutat", i en segon lloc perquè s’ha aconseguit la implicació de tot el món econòmic del municipi, "comptant amb tot el suport de l’Ajuntament, sumant així esforços per crear la marca Cerdanyola i esdevenir un dels puntals del Vallès".

Cerdanyola Empresarial i Ajuntament de Cerdanyola han firmat un conveni per tirar endavant un pla d’actuació per desenvolupar temes econòmics. El regidor de Promoció Econòmica, Francisco Ortiz, parlava de la creació d’ocupació com a una de les prioritats de govern. Una tasca en la que "es fa imprescindible la col·laboració del sector econòmic privat, ajudant en la posada en marxa del futur viver d’empreses i en el recolzament als joves emprenedors".

La Nit de Cerdanyola Empresarial, que espera comptar amb l’assistència d’entre 350 a 400 persones vinculades al teixit econòmic local, es farà dimarts 30 d’octubre del 2012 en l’Hotel Campus de la UAB. La vetllada la dirigirà el periodista Jaume Barberà i també hi assistirà el Conseller d’Empresa i Ocupació, Francesc Xavier Mena.

 

Font i fotografia: notícia de www.cerdanyola.info 19/10/2012

Comparteix