User login

Dea Tracer, nova eina d´Hexagon Metrology
Edició/ 25 de October de 2012

Avui dia són especialment les empreses petites i mitjanes, com els estudis de disseny, les empreses de metal·lúrgia i les fusteries, les més interessades en eines de traçat i mesurament fàcils de utilitzar i econòmicament assequibles. Així és exactament la nova DEA TRACER d'accionament manual. Aquesta MMC permet controlar peces de treball de mida mitjana i gran. Intercanviant el capçal de mesura per un suport de traçat, la DEA TRACER multifuncional està preparada per a diferents aplicacions de traçat.

La simplicitat és la idea central sobre la qual gira el concepte de la DEA TRACER quan es tracta de la instal·lació, el maneig i el manteniment. El sistema de traçat i mesurament bàsic està basat en una estructura de braç horitzontal que facilita la càrrega de les peces, com ara els models de disseny, els nuclis de motlles i matrius, les estructures de fusteria o les peces de xapa metàl·lica. Per aconseguir l'ergonomia ideal, el braç horitzontal està sempre equilibrat. Els usuaris poden posicionar el braç de manera precisa i sense fatiga, malgrat haver fet un ús prolongat. El lliscament i el bloqueig dels eixos es realitzen mitjançant botons de control i frens independents a cada eix. Els eixos llisquen sobre guies lineals i coixinets recirculantes. Per tant, no es necessita subministrament d'aire.

Com DEA TRACER estàndard està disponible amb un braç simple, el capçal sensor TESASTAR d'activació per contacte i una lectura digital. Per ampliar la funcionalitat del sistema, els usuaris poden seleccionar entre diverses opcions, com la configuració de doble braç, el capçal sensor TESASTAR-i, el programari de mesurament PC-DMIS, diferents taules de treball, així com un kit de traçat. El concepte obert d'aquesta MMC fa possibles totes dues coses: la inspecció dimensional de peces i el traçat de peces de treball, per exemple, models d'argila o peces de ferro fos.

La nova DEA TRACER està disponible a Hexagon Metrology a partir d'ara a Europa, Àsia-Pacífic i Amèrica del Sud.


Sobre Hexagon Metrology

Hexagon Metrology, empresa ubicada al Parc Tecnològic del Vallès, ofereix una àmplia gamma de productes i serveis per a totes les aplicacions de metrologia industrial en sectors com el de l'automòbil, la indústria aeroespacial, l'energia i la medicina. Oferim suport als nostres clients amb informació de mesurament processable al llarg del cicle de vida complet d'un producte: des del desenvolupament i el disseny, a la producció, l'acoblament i la inspecció final.

Amb més de 20 plantes de producció i 70 Centres de Precisió per oferir serveis i demostracions, i una xarxa de més de 100 socis de distribució en els cinc continents, ajudem als nostres clients a controlar totalment els seus processos de fabricació, millorar la qualitat dels seus productes i augmentar l'eficiència en les plantes de fabricació a tot el món. Per més informació, visiti www.hexagonmetrology.com.

Hexagon Metrology és part d'Hexagon (Nordic exchange: HEXA B). Hexagon és un proveïdor global líder de tecnologies de disseny, mesurament i visualització que permeten als clients dissenyar, mesurar i posicionar objectes, així com processar i presentar dades.


Font i fotografia: notícia de www.ptv.cat 24/10/2012

Comparteix