User login

NTE-Sener participarà al Medica 2012
Edició/ 7 de November de 2012

Les empreses Deltalab i NTE-Sener compartiran stand en la fira internacional de medicina Medica 2012, que se celebra en la localitat de Düsseldorf (Alemanya) entre els dies 14 i 17 de novembre. En aquesta trobada, Deltalab presentarà al mercat les seves novetats de producte més significatives, entre les quals es troben la gamma d'escovillons lliures d'ADN humà i el nou sistema Deltaswab (δswab) de recollida i transport de mostres microbiològiques.

La presència de Deltalab al mercat nacional i internacional, des de fa més de 35 anys, es caracteritza per la seva àmplia gamma i per la qualitat dels seus productes. L'objectiu de Deltalab és proporcionar sempre un servei integral i innovador als laboratoris de microbiologia.

Per la seva banda, NTE-Sener donarà a conèixer l'Autoplak, un sistema automàtic de sembrat de mostres per al cultiu de plaques en el laboratori de microbiologia, una màquina que utilitza com a fungibles el nou sistema de recollida i transport de mostres δswab. L'Autoplak és un dispositiu que automatitza el procés de sembrat de mostres bacteriològiques per augmentar l'eficiència del flux de treball i realitzar accions de major complexitat en els laboratoris de microbiologia.

 

Font: notícia de www.interempresas.net 24/10/2012 

Comparteix