User login

AB-Biotics posa un peu a l'Àsia
Edició/ 8 de November de 2012

La biotecnològica arriba a un acord amb una firma de Corea del Sud per distribuir un dels seus fàrmacs

Nou pas en la inetrnacionalización d'AB-Biotics. La biotecnològica catalana ha signat un contracte que atorga a HanAll BioPharma la distribució en exclusiva del seu probiòtic anti-colesterol AB-Life a Corea del Sud durant 10 anys. Es tracta del primer contracte que signa a l'Àsia la firma que cotitza en el mercat alternatiu borsari (MAB).

AB-Life, que redueix els nivells totals de colesterol fins a un 18% segons l'estudi clínic avalat pel Comitè Ètic de l'Hospital Porta de Ferro de Madrid, serà llançat al mercat coreà en els propers sis mesos. El 8,9% dels homes sud-coreans i el 10,4% de les dones pateixen hipercolesterolèmia, segons un estudi de Korea Medical Insurance Corporation.

"Aquest contracte suposa una fita significativa per AB-Biotics, ja que Corea obre la porta d'Àsia per a la nostra expansió internacional i gràcies a HanAll BioPharma podem donar els nostres primers passos en aquest mercat amb un soci local molt ben posicionat", destaquen Miquel Àngel Bonachera i Sergi Audivert, cofundadors i consellers delegats d'AB-Biotics.

HanAll BioPharma cotitza a la Borsa de Corea i té una facturació anual al voltant dels 78 milions d'euros. L'acord amb la companyia constitueix el sisè contracte de llicència internacional que signa AB-Biotics des de començament d'any.

AB-Biotics té oberta actualment al MAB una ampliació de capital que suposarà l'emissió i posada en circulació d'accions a un tipus d'emissió de 2,15 euros. L'objectiu inicial de l'empresa amb aquesta operació és captar fins a 4,7 milions d'euros per reforçar el pla d'expansió internacional iniciat a principis d'any després de l'última ampliació de capital, tancada al MAB el desembre de l'any passat. En aquella ocasió, la companyia va captar 4,3 milions d'euros. En el marc d'aquesta ampliació, la companyia farmacèutica Almirall va arribar a un acord per entrar al capital amb un mínim del 5%.

 

Font: notícia de www.elperdiodico.com 07/11/2012 

Comparteix