User login

Visita d'Àngels Gil, directora general del Parque Científico y Tecnológico Cartuja, de Sevilla
Edició/ 1 de February de 2013

Àngels Gil, directora general del Parc Científic i Tecnològic Cartuja, de Sevilla, sens dubte un dels pioners i de més envergadura d'Andalusia i de tot Espanya, va visitar les instal·lacions del Parc Tecnològic del Vallès de la mà del seu conseller delegat-director general, Francesc Martos, i de la seva adjunta a direcció, Montserrat Vilamitjana, amb un objectiu primordial: conèixer de primera mà les claus de la gestió del dia a dia del parc degà dels parcs tecnològics d'Espanya.

Per aquest motiu, van recórrer els espais de les masies de Can Fatjó, entre els quals cal destacar, a part de l'Auditori, els salons adjunts per a tot tipus d'esdeveniments, així com la presència d'empreses de serveis destinats a satisfer les necessitats empresarials quant a agència de viatges, impressió i preimpressió, papereria, la consultoria estratègica o els múltiples serveis complementaris, entre d'altres.

Van compartir impressions sobre el curs de l'activitat econòmica del país i la seva incidència en els parcs tecnològics, especialment en el fet que cada vegada més els parcs depenen de si mateixos i de la seva capacitat d'atracció i de gestió. Sens dubte, el Parc Tecnològic del Vallès ja fa anys de recorregut en el seu autofinançament, el que avui és un requeriment cada vegada més generalitzat a tot arreu d'Espanya.

En el concret, Àngels Gil es va mostrar interessada en la solució de les disponibilitats de coworking i la seva bona acceptació en el nostre entorn. Finalment, van acordar seguir mantenint un contacte fluid, amb nous contactes personals, així com l'existent a través de l'APTE, l'Associació de Parcs Tecnològics d'Espanya, que té la seu a Andalusia, concretament a Màlaga.

Font: http://www.ptv.cat/index.php/ca/noticies/1104-visita-de-Angeles-gil-directora-general-del-parque-centifico-y-tecnologico-cartuja-de-sevilla

TAGS networking
Comparteix