El Futur del vehicle elèctric més a prop del ciutadà
Edició/ 7 de February de 2013
  • La Fundació Ascamm organitza una jornada pràctica sobre el vehicle elèctric amb l'objectiu d'apropar aquesta tecnologia a la ciutadania.
  • Dos vehicles Tesla Roadsters Extragers completament elèctrics utilitzen els laboratoris de Ascamm com a banc de proves de càrrega i assaig del comportament de bateries.

La Fundació Ascamm, Centre Tecnològic de referència internacional en tecnologies de disseny i producció industrial i membre de TECNIO-la xarxa creada per ACC1Ó que potencia la tecnologia diferencial, la innovació empresarial i l'excel·lència-, va organitzar el passat 31 de gener una sessió tècnica sobre la moto elèctrica.


Aquesta jornada, principalment pràctica i dirigida a col·lectius relacionats amb el món del motor, es va desenvolupar en els laboratoris de l'entitat i els assistents van poder realitzar diverses pràctiques per manipular i intercanviar cel·les d'un pack de bateries d'una moto elèctrica, seguint els procediments de prevenció de riscos laborals establerts i amb el suport dels tècnics d'Ascamm.

Més info: http://www.ptv.cat/index.php/ca/noticies/1105-el-futuro-del-vehiculo-electrico-mas-cerca-del-ciudadano

 

Comparteix