User login

Els nous reptes del Centre d'Accessibilitat i Intel·ligència Ambiental de Catalunya
Edició/ 20 de March de 2013

Per celebrar el seu 10è aniversari, demà dijous 21 de març el Centre  d'Accessibilitat i Intel·ligència Ambiental de Catalunya (CAIAC) organitza una jornada sobre els nous reptes del grup per aquest any. L'acte comptarà amb sis ponències on es tractaran aspectes com el processament d'imatges i les plataformes multimèdia.
Un any més, el CAIAC celebra una jornada per reflexionar sobre els nous reptes que es planteja per aquest any, amb la particularitat que enguany celebra el desè aniversari de la creació del Centre de Prototips i Solucions Hardware-Software (CEPHIS), ara dintre el CAIAC.

El CAIAC és un centre d'estudis i recerca format per professors, investigadors doctors, doctorands  i tècnics de reconegut prestigi internacional que ofereix la seva experiència i coneixement per a solucions de negoci en el desenvolupament de productes innovadors en l'àrea de la multimèdia i les TIC. Utilitza l'estat de les tecnologies més avançades i metodologies d'investigació i producció de prototips ràpids i solucions principalment dirigides als sistemes encastats.

La jornada, que es celebrarà demà dijous 21 de març a l'edifici Eureka del Parc de Recerca UAB, comptarà amb Jordi Carrabina, director del Centre; Anna Simón, d'ACC1Ó, que explicarà l'evolució del centre dins del marc de la xarxa TECNIO; i els investigadors del CAIAC Víctor Montilla, Joan Garcia, Diego González, Pilar Orero i Anna Vilaró, que parlaran de les diferents línies de recerca que desenvolupen. A més, també s'ha convidat a Eric Teruel, fundador de l'spin-off Finixer i Albert Serra, director de R&D Design Large Format Business Hewlett-Packard.

Font: http://www.uab.es/servlet/Satellite?cid=1243578619954&pagename=i-PR%2FPage%2FTemplatePageInteriorPR&noticiaid=1345654568455

TAGS networking
Comparteix