User login

Crear i gestionar un negoci online
Edició/ 11 de April de 2013

Jordi Pascual té una dilatada experiència en la implantació de solucions tecnològiques sobre sistemes de pagaments electrònics com ara Targeta Intel—ligent (moneder Visa Cash i EMV), programes co-branding i de fidelització, signatura electrònica, TPVs, caixers automàtics, pagaments en entorn de mobilitat , aplicacions de prevenció del frau, ... i molt especialment en Comerç Electrònic; activitat de la qual, durant els últims 17 anys, ha estat responsable en diverses entitats financeres gestionant solucions tant per a comerços espanyols, com per a aquells ubicats a l'estranger (Cross-Border), així com amb grans plataformes de pagaments internacionals.

En la seva faceta d'investigador, des de l'any 1992 ha participat en una desena de projectes R+D+I nacionals (programa PROFIT del Ministeri d'Indústria i Comerç) i internacionals (Programa EUREKA de la Unió Europea) sobre sistemes de pagaments avançats.

En l'actualitat és director d'e-Commerce del grup Banc Sabadell.

 

 

 

En aquest seminari farem un repàs sobre la situació actual del comerç electrònic i d'aquells aspectes més rellevants que una empresa ha de considerar per la creació i comercialització d'una botiga virtual (estratègia, temes legals, tecnologia, màrqueting, analítica, logística, ...).

Entre ells, donarem més detall d'un dels pilars d'eCommerce: la gestió dels pagaments. Cobrar les compres de comerç electrònic no és tan sols instal—lar un TPV virtual; existeixen múltiples aspectes (prevenció del frau, disputa de les reclamacions i devolucions, sistemes de pagaments alternatius a targetes, normativa PCI, pagaments de subscripcions, ...) que cal tenir en compte i que, en alguns casos, incideixen directament en l'èxit o fracàs d'un projecte d’eCommerce.

El Sr. Pascual estarà obert a qualsevol mena de pregunta i realitzarem un col—loqui que segur esdevindra ben interessant.

Ponent:

Jordi Pascual

(Director eCommerce Banc Sabadell)

DATA: dimecres 17 d’abril
HORA: de 9:30 a 12:00 hores
LLOC: Museu d’Art Modern de Cerdanyola - Carrer de Sant Marti, 88

INSCRIPCIONS: admin@aecv.catDescarregar Pdf

 

Font: http://www.aecv.cat/esdeveniment.php?ageid=53

Comparteix