User login

Biz Barcelona 2013 : la fira de l'emprenedor
Edició/ 16 de April de 2013
Inici: 05 de Juny de 2013 - 09:00
Finalització: 06 de Juny de 2013 - 20:00
 

 

El 5 i 6 de juny tindrà lloc al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona una nova edició de Biz Barcelona, un esdeveniment per trobar noves idees i fer créixer el teu negoci.

Aquesta jornada reuneix les solucions per a la creació, el creixement i la internacionalització d’empreses i projectes empresarials. 

Comptarà amb quatre espais o àrees:

  • Assessorament i serveis: Experts d'entitats assessores ofereixen assessorament personalitzat per a crear una empresa, com aconseguir finançament, informació sobre innovació i tecnologia, màrqueting i vendes, internacionalització, etc.
  • Finance Marketplace: Noves vies de finançament per als emprenedors. Contacti amb inversors locals, nacionals i internacionals que estan disposats a invertir en una idea empresarial.
  • Programa de jornades: Un fòrum de coneixement i intercanvi de primer nivell, on es debat sobre una gran diversitat de temàtiques a càrrec d'institucions de referència i amb la participació de ponents amb una gran trajectòria.
  • Networking i cooperació: Per a potenciar la interacció, aquests espais, Video Pitch, El Mur, Conecta VIP, ofereixen activitats face to face entre els visitants, per a generar contactes comercials i aprofitar sinèrgies.

 

Detalls del lloc:

 

Recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona
Avda. Reina Maria Cristina s/n

08004 Barcelona


Font: http://punttic.cat/bizbarcelona_2013

Comparteix