User login

26a edició dels Premis Pimes 2013
Edició/ 17 de April de 2013

 

Estem organitzant la 26a edició dels Premis Pimes 2013, que reconeixeran les millors iniciatives empresarials realitzades a Catalunya durant l'any 2012, en diferents àmbits. Els guardons es lliuraran el proper mes de juny de 2013, en el decurs del Sopar Anual de PIMEC.

Per aquest motiu us informem que, des d'aquest moment, la convocatòria per optar als Premis Pimes 2013 és oberta per a totes les mitjanes, petites i microempreses de Catalunya de tots els sectors econòmics. Només cal que empleneu els fulls de participació d'acord amb les bases que adjuntem.

Podran optar als Premis Pimes 2013 totes les pimes de Catalunya, de qualsevol àmbit econòmic, que compleixin els requisits següents:

  • - Que no tinguin més de 249 treballadors
  • - Que tinguin una xifra de negoci no superior a 50 milions d'euros
  • - Que no hagin superat cap d'aquests llindars en els dos últims exercicis.

Les empreses participants han de complimentar els FULLS DE PARTICIPACIÓ que poden trobar a:

  • - L’adreça electrònica www.premispimes.pimec.org
  • - Al correu electrònic que heu rebut amb l’assumpte PREMIS PIMES 2013.
  • - Sol·licitant-los a PIMEC: al telèfon 93 496 45 00 Sra. Maribel Pombo o al correu electrònic premispimes@pimec.org

FULLS DE PARTICIPACIÓ:

I els hauran de remetre a PIMEC abans del dia 3 de maig de 2013

  • - Per correu electrònic a l'adreça premispimes@pimec.org
  • - Per correu postal a Premis PIMES 2013 Viladomat, 174 08015 Barcelona
  • - Per fax al 93 496 45 02

Adjunteu el catàleg de l'empresa, així com qualsevol material addicional que considereu oportú.

NOTA: Per a qualsevol dubte o informació, us podeu posar en contacte amb la Sra. MARIBEL POMBO. Tel. Tel. 93 496 45 00
La participació en aquest Premi implica l'acceptació d'aquestes BASES.

El veredicte del Jurat es donarà a conèixer en el decurs del sopar anual de l’entitat, que tindrà lloc a Barcelona el 10 juny de 2013.

Font: http://www.premispimes.pimec.org/

TAGS empresa
Comparteix