El divendres 14 de juny finalitza el termini per presentar-se al 4t "Foro capital Pymes"
Edició/ 11 de June de 2013

"Foro Capital Pymes" és una nova eina pel finançament de petites i mitjanes empreses que ha estat promoguda per Keiretsu Forum, la xarxa internacional d'inversors privats més gran del món. Aquesta iniciativa s'adreça a aquelles pimes que tinguin projectes per créixer, internacionalitzar-se, fusionar-se, integrar-se, etc., i que vegin en l’ampliació de capital una eina convenient, o necessària, per a desenvolupar-los. El Fòrum també està adreçat a aquelles empreses o inversors que vulguin analitzar projectes d'inversió en empreses consolidades i amb visió de futur.

El dimarts 2 de juliol és celebrarà a Barcelona la 4a edició del "Foro Capital Pymes" i comptarà amb la col·laboració, entre d'altres, de Pimec, Barcelona Activa i del Parc Tecnològic del Vallès. L'elevat percentatge d'èxit de les anteriors edicions demostra la gran oportunitat, que representa aquesta iniciativa, d'aconseguir finançament no bancari. Els únics requisits per poder-se presentar són tenir una antiguitat superior als 5 anys, i facturar per sobre dels 2-3 milions d'euros, aproximadament.

Les empreses amb capacitat de créixer i expandir-se tenen fins el 14 de juny per complimentar el formulari d’inscripció al Fòrum.  D’entre totes les peticions rebudes, un comitè seleccionarà les dotze que presentin els projectes de major qualitat. L'import d'inversió previst oscil·arà entre el mig milió i els tres milions d'euros.

Font: http://www.ptv.cat/index.php/ca/noticies/1178-el-viernes-14-de-junio-finaliza-el-plazo-para-presentarse-al-4-foro-capital-pymes

Comparteix