Antoni Abad, reelegit president de la Cecot
Edició/ 14 de June de 2013
Antoni Abad ha estat reelegit per unanimitat com a president de la patronal vallessana Cecot a la que pertany l'Associació d'Empresaris de Cerdanyola . La ratificació de la presidència d'Abad per als propers quatre anys es va donar ahir a la nit durant l’assemblea general de l’entitat. La d’Abad ha estat l’única candidatura presentada des de mitjans de maig, data en què es va obrir el període de presentació de candidatures.

Antoni Abad indica que reprèn la nova legislatura amb “molta rebel·lia positiva” per superar les situacions que planteja l’entorn actual i futur. Durant la seva intervenció, Abad va afirmar que el Comitè Executiu de la Cecot continuaria apostant per una línia de treball basada en la generació de propostes que millorin la competitivitat de les empreses associades i en la preservació activa dels interessos de les empreses catalanes. Entre les propostes destaca la recerca de fórmules complementàries de finançament empresarial i intensificar la cooperació empresarial “fins a la fusió si cal, i de vegades, cal”.

El president de la patronal comarcal insisteix que “és temps per exigir a les institucions i administracions públiques un pas endavant en la contribució per assolir la competitivitat-país que necessiten” tan les empresses com el propi país. Des de la Cecot manifesten que durant el mandat d’Abad, l’acció patronal de l'entitat s’ha caracteritzat per l’èmfasi en la millora de la gestió de la funció pública; en reclamar la qualitat democràtica que mereixen els ciutadans del país; en reforçar el paper de l’administració al servei de les empreses i ciutadans; i, finalment, en reclamar la reforma de la funció pública per assolir la transformació social que Catalunya necessita.

La Cecot considera que el Govern ha de posar en marxa diverses reformes estructurals: la reforma educativa, a causa d'un nivell de fracàs escolar alarmant; la reforma de l’administració pública, perquè suposa el 40% del PIB del país i actua com una palanca ralentitzadora de l'economia que cal transformar amb criteris d’eficiència; i un pla de propostes per la competitivitat, amb un major esforç en la investigació i un especial èmfasi en obrir el mercat a l’exterior i incrementar la demanda. 
 

Font: http://www.cerdanyola.info/menu_principal/inici/noticies/2013/06/13/antoni_abad.html

TAGS CECOT, empreses
Comparteix