L´empresa Testmotors ubicada al PTV rep una injecció de capital de BANC
Edició/ 16 de July de 2013

Testmotors, empresa especialitzada en el manteniment preventiu i predictiu de motors elèctrics i generadors elèctrics ubicada al Parc Tecnològic del Vallès (PTV), ha tancat recentment una nova ronda de finançament amb Business Angels de la xarxa BANC.

Testmotors va sorgir com una "spin off" de nombrosos treballs d'investigació desenvolupats a la Universitat Politècnica de Catalunya. Els seus dispositius detecten avaries dels motors i generadors elèctrics abans que aquestes es manifestin perjudicials en ple cicle productiu. D'aquesta forma, les solucions de Testmotors contribueixen a maximitzar el rendiment de la plantes productives i a minimitzar els costos de manteniment.

La injecció de capital de BANC, servirà per finançar els pilots i la fase de comercialització dels nous desenvolupaments. Actualment està executant pilots en les fàbriques de ciment de Holcim a Lorca i Carboneras i a la central de cicle combinat d‘ENDESA a Sant Adrià del Besos.

Business Angels Network de Catalunya (BANC) és una associació d’inversors privats –els denominats business angels– que compta amb una plataforma per posar en contacte inversors potencials i empreses o emprenedors que cerquen finançament.

Font: http://www.ptv.cat/index.php/ca/noticies/1197-la-empresa-testmotors-ubicada-en-el-ptv-recibe-una-inyeccion-de-capital-de-banc

Comparteix