User login

Julio Aranda, nou president de l'As. d'Empresaris
Edició/ 23 de February de 2012

Aranda es marca com a fita d’aquest nou mandat consolidar l’associació i treballar per la unitat de totes les entitats empresarials del municipi per donar a conèixer les potencialitats de Cerdanyola.

Julio Aranda és el nou president de l’Associació d’Empresaris de Cerdanyola en substitució de Jordi Sancho, que ostentava aquest càrrec des del 2008.

La crisi és, sense dubtes, una de les màximes preocupacions de l’associació i, sense aliances, diu Aranda, no serà possible fer-li front. El nou president de l’Associació d’Empresaris de Cerdanyola aposta per “donar pas als nous emprenedors i donar suport a la internacionalització”.

Des de la nova junta, integrada per pràcticament el mateix equip d’en Jordi Sancho qui també ha passat a ocupar una vocalia, s’està treballant per a l’establiment d’una mesa econòmica en la que, a més de l’Associació d’Empresaris de Cerdanyola, Cerdanyola Empresarial i el PTV, s’obre la porta a la incorporació de gremis, associacions del teixit industrial, hostaleria i comerç.

Segons Julio Aranda, el moment i la conjuntura econòmica actual requereixen d’unitat per tal d’aconseguir fer de Cerdanyola una marca que aconsegueixi atreure a més empreses.
El president de l’associació destaca el gran potencial del municipi que, a nivell tecnològic i científic, diu Aranda, no s’està aprofitant suficientment.

En aquest terreny, afegeix el nou responsable de l’Associació d’Empresaris de Cerdanyola, cal un treball conjunt amb la Universitat Autònoma de Barcelona, el Parc de l’Alba i el Parc Tecnològic, els tres estendards de la població segons Aranda.
Només amb la unitat de totes aquestes institucions i associacions i el suport de l’administració serà possible posar les bases perquè en un futur “tinguem un full de ruta” que ens marqui cap a on hem d’anar, explica Julio Aranda.

L’Associació d’Empresaris de Cerdanyola pertany a la patronal vallessana Cecot i agrupa actualment a un centenar d’empreses del municipi. La seva seu la té al Parc Tecnològic del Vallès i el seu número de contacte és el 902.934.068. També es pot visitar la seva pàgina web www.empresarisdecerdanyola.cat

Font i fotografia de www.cerdanyola.info 22/02/2012

Comparteix