User login

PIMEC Vallès Occidental visita ASCAMM amb una important delegación empresarial xinesa
Edició/ 2 de September de 2013

Aquesta trobada s’emmarca en l’acord entre PIMEC i ASCAMM per a la creació d’un ecosistema d’innovació que permeti reindustrialitzar el país amb garanties d’èxit

PIMEC Vallès Occidental ha valorat molt positivament aquesta primera trobada ja que obre un espai de diàleg i futures col·laboracions entre les diferents organitzacions

Sabadell, Agost de 2013. El passat 30 de juliol, PIMEC Vallès Occidental va organitzar una visita al centre tecnològic ASCAMM amb representats xinesos de l’Associació Empresarial del Metall de Jieyang. Aquesta trobada s’emmarca en l’acord entre PIMEC i Fundació Ascamm per a la creació d’un ecosistema d’innovació que permeti reindustrialitzar el país amb garanties d’èxit.

Més d’una trentena d’empresaris i polítics de la localitat xinesa de Jieyang van fer un recorregut per les instal·lacions del centre tecnològic per tal de conèixer de primera mà el seu model de funcionament i els seus processos d’innovació. L’objectiu ha estat agafar idees per a la construcció del futur centre tecnològic que s’implantarà a Jieyang i que donarà suport a les pimes xineses del metall en els seus processos d’innovació.

Jieyang és una ciutat del sud de Xina de 6 milions d’habitants, situada a uns 250 quilòmetres de Hong Kong. La ciutat s’ha especialitzat històricament en el tractament del metall i actualment concentra el 30% de la producció de peces i productes de metall de la Xina, des de parament de la llar fins a components d’automoció, ferreteria, materials de construcció, etc.

PIMEC Vallès Occidental ha valorat molt positivament aquesta primera trobada ja que obre un espai de diàleg i futures col·laboracions entre les diferents organitzacions que permetrà millorar la competitivitat de les pimes d’ambdós països.

La Fundació privada Ascamm ha estat representada per Xavier López i Albert Riera, director i sotsdirector, mentre que per part de la patronal han estat presents Jacint Soler, director institucional, i Miquel Martínez, delegat territorial de PIMEC Vallès Occidental.

Font: www.ascamm.com

TAGS ASCAMM, Pimec
Comparteix