User login

Firestoc, el gran aparador de Cerdanyola
Edició/ 9 de October de 2013

Firestoc tardor es va convertir diumenge al Parc del Turonet en una autèntica mostra de la varietat de comerços i serveis que hi ha al municipi. El temps, tot i l’amenaça de pluja, va respectar la celebració de la jornada i la ciutadania, com és habitual, va respondre amb una gran afluència i moltes compres.

Aquesta nova edició de Firestoc ha comptat amb 32 participants, tres més respecte el Firestoc tardor de l’any passat. A més, com a novetat, s’han recuperat les actuacions artístiques, que ja s’havien dut a terme en altres ocasions, amb l’objectiu d’aconseguir un ambient més lúdic i festiu.

L’alcaldessa de Cerdanyola, Carme Carmona, assenyalava durant la jornada que el Firestoc és “el gran aparador de Cerdanyola”; una bona oportunitat per apropar a la ciutadania l’oferta de la ciutat però també als visitants d’altres municipis que tenen l’oportunitat de conèixer els comerços locals però també l’hostaleria i la ciutat en general. 

El regidor de Promoció Econòmica, Francisco Ortiz, destacava com a positiu el manteniment de la participació de botigues de la ciutat en el Firestoc; fins i tot registrant un lleuger increment. Ortiz creu que el petit comerç, el de proximitat, està patint molt durament la crisi econòmica i jornades com aquesta poden esdevenir una bona oportunitat per liquidar els estocs de temporada i, al mateix temps, promocionar-se entre la ciutadania. El regidor també assenyalava que, en aquesta conjuntura econòmica, Firestoc també facilita al comprador la possibilitat de gaudir de bones ofertes.

A Firestoc tardor s’han pogut adquirir productes de tot tipus, des de roba i calçat, fins a complements i aliments, entre d’altres. Els comerciants participants, en general, valoraven satisfactòriament Firestoc; una fira ja consolidada que sempre compta amb una molt bona resposta per part del públic. No obstant, també assenyalaven la necessitat d’organitzar altres fires comercials en les que no només es posin a la venda els estocs sinó tots els productes dels que disposen i serveixi per dinamitzar un sector molt debilitat per la crisi. Tres de les comerciants de Firestoc, Cristina Bustamante, Magalí Saldombide i Susana Sánchez, feien la valoració de la fira. 

I a l’altra banda del mostrador, els compradors també rebien amb satisfacció la celebració d’una nova edició de Firestoc com a una fira que promou el consum i una oportunitat per aprofitar les ofertes. Mari Carmen Bermudo i Cristina Hernández asseguraven que mai es perden la fira per fer algunes compres per a la família. 

A més dels comerços i serveis participants, durant el Firestoc tardor també es van organitzar diverses exhibicions de karate i ball, a més d’animació infantil.

Font: www.cerdanyola.info

TAGS comerç
Comparteix