Ajuts a la modernització de les cooperatives i altres entitats associatives agràries
Edició/ 9 de January de 2014

Ja podeu demanar els ajuts al foment, la modernització i la competitivitat d'aquestes entitats. El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 17 de febrer de 2014.

Ha estat publicada la convocatòria d'ajuts per al foment de la concentració, la intercooperació i la modernització de les cooperatives i altres entitats associatives agràries. Aquests ajuts estan destinats al foment de la concentració i la intercooperació de les cooperatives agràries i d’altres entitats associatives agràries amb l’objectiu final de potenciar la seva dimensió econòmica i social.

També volen augmentar la competitivitat de les cooperatives i de les zones rurals i facilitar-hi el desenvolupament de les activitats econòmiques i socials amb l’adopció de mesures de modernització, i de millora de la gestió empresarial.

Els ajuts estan dirigits a les empreses que s'inscriuren en els perfils següents:

A les cooperatives agràries constituïdes legalment.

A les entitats associatives agràries que sota qualsevol fórmula jurídica, reconeguda en dret, estiguin formades o participades majoritàriament per cooperatives agràries.

Als nous grups cooperatius que resultin d'acords o concerts de col·laboració.

Pel que fa a la destinació dels ajuts, se subvencionen les activitats següents:

Processos d’integració cooperativa.

Millora de la qualitat de la producció i dels serveis agroalimentaris i la comercialització de productes de qualitat.

Inversions per a la millora i adequació de l’estructura, els processos i els circuits comercials i de distribució agroalimentaris.

Adequació dels recursos humans.

Ajuts a la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya.

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 17 de febrer de 2014.

Podeu consultar tots els detalls de la documentació que heu de lliurar, l’import dels ajuts i els criteris d’atribució a l’apartat Tràmits i formularis de Canal Empresa.

Font: web Gencat

Comparteix