User login

La UAB inicia la 2a edició del curs U2B, from University to Business
Edició/ 21 de January de 2015

Estàs fent el doctorat i tens una idea de negoci? Fas recerca aplicada i t’agradaria conèixer com aconseguir finançament més enllà de l’entorn universitari? Vols fer el salt al món de l’empresa o l’emprenedoria? Són les preguntes que han respost afirmativament els 18 integrants de la 2a promoció de l’U2B from University to Business, amb perfils acadèmics, recorreguts professionals i nacionalitats ben diverses (Canadà, Polònia, Itàlia, Portugal, Xina, Argentina...).

Què és el curs U2B?

El curs d’emprenedoria i empresa de la UAB pensat a mida per a doctors, doctorands i investigadors.

Amb professors de l'àmbit de l’emprenedoria i l'empresa.

Continguts orientats a creació i gestió empresarial, amb presentació de casos d’èxit en R+D+i i transferència universitat-empresa.

Amb la garantia de qualitat UAB.

El curs es realitza entre el 6 de febrer i el 20 de març, amb sessions els divendres a la tarda i els dissabtes al matí. A més, s'ha pogut oferir a un preu de només 100€ gràcies a l'obtenció d'una subvenció procedent de fons privats.

L'U2B proporciona una base integral de coneixements i elements crítics sobre emprenedoria i gestió empresarial, aspectes pràctics sobre com esdevenir un emprenedor, exemples concrets d'empreses que han sorgit d'iniciatives innovadores, i fomenta i potencia l'esperit emprenedor i d'iniciativa. El programa té com a objetiu final ampliar les possibilitats de les quals disposen els doctors per al seu desenvolupament professional al món empresarial.

Més informació:

Fitxa del programa en el web UAB

Dossier del programa

Font: web PRUAB

TAGS
Comparteix