User login

El Parc de la Recerca de la UAB ofereix assessorament per la convocatòria de Doctorats Industrials 2015
Edició/ 26 de March de 2015

La Generalitat de Catalunya va posar en marxa el passat 20 de març l’edició 2015 del Pla de Doctorats Industrials, que ofereix als estudiants de doctorat l’oportunitat de participar en un projecte d’R+D+I d’una empresa compromesa amb la recerca i la innovació i que està a l’avantguarda del coneixement. El termini de presentació de sol·licituds estarà obert fins al 4 de desembre de 2015. 

Els Doctorats Industrials permeten a les empreses ser artífexs principals en la formació de nous doctors. L’objectiu és que, d’acord amb la universitat, el doctor industrial tingui una formació que respongui a les necessitats empresarials i que, per tant, l’ajudi a resoldre els reptes de desenvolupament i innovació que exigeix l’entorn actual. El projecte, que l’estudiant desenvoluparà durant tres anys amb la garantia d'un sou fix, serà objecte d’una tesi doctoral.

La Generalitat de Catalunya donarà suport econòmic a aquests projectes mitjançant dues modalitats, ateses algunes característiques en l’execució del projecte: Projectes de doctorat industrial cofinançats per la Generalitat de Catalunya i Projectes de doctorat industrial amb ajut específic. L’import màxim global destinat a aquesta convocatòria és de 4,379 milions d’euros.

El Parc de Recerca UAB ofereix assessorament a les persones interessades sobre la convocatòria i la presentació de sol·licituds.

Més Informació al web de la Generalitat.

Font: web PRUAB

Comparteix