User login

Miquel Vilardell, de l'UAB, Creu de Sant Jordi
Edició/ 15 de April de 2015

El Govern de la Generalitat de Catalunya ha acordat concedir la Creu de Sant Jordi a 27 personalitats i 15 entitats. Entre les persones distingides hi ha el metge i catedràtic del Departament de Medicina de la UAB Miquel Vilardell i Tarrés.

El guardó li ha estat concedit en reconeixement al conjunt del seu treball al sector mèdic, tant en l’aspecte assistencial, com en l’acadèmic i corporatiu. El Dr. Vilardell ha presidit les societats catalana i espanyola de medicina interna i el Col·legi Oficial de Metges de Barcelona. També ha coordinat el conegut com a informe Vilardell sobre la sostenibilitat del sistema sanitari català. Actualment és president del Consell Assessor per a la Sostenibilitat i el Progrés del Sistema Sanitari (CASOST) del Govern de la Generalitat.

Entre les entitats guardonades hi ha també l’Hospital del Mar de Barcelona que enguany commemora el seu centenari i que acull la Unitat Docent de la Facultat de Medicina de la UAB Parc de Salut Mar (UDPSM). 

La Creu de Sant Jordi és un dels màxims reconeixements que atorga la Generalitat de Catalunya. Es va crear el 1981 amb la finalitat de distingir les persones naturals o jurídiques que, pels seus mèrits, hagin prestat serveis destacats al país.

Font: web de l'UAB.
Comparteix