User login

Peugeot tria la planta Gemasolar de SENER com a escenari per a la seva campanya publicitària
Edició/ 29 de April de 2015

La planta solar Gemasolar, propietat de Torresol Energy i dissenyada i construïda per SENER, torna a ser escenari en una campanya publicitària. En aquesta ocasió l'anunciant és el fabricant de cotxes Peugeot i el model que es promociona entre els heliòstats de la innovadora central solar termoelèctrica és el nou 308 R Hybrid, que serà presentat a la fira de l'automòbil Auto Shanghai 2015.

Gemasolar és una icona mundial d'innovació i sostenibilitat. Primera planta solar termoelèctrica que va aplicar a escala comercial la configuració de torre central juntament amb un sistema d'emmagatzematge en sals foses d'alta temperatura, és l'única central solar al món capaç de produir energia durant 24 hores ininterrompudes amb energia exclusivament solar, gràcies a la tecnologia punta desenvolupada pel grup d'enginyeria i tecnologia SENER. La seva imatge distintiva ha servit com a escenari de reputades marques com Louis Vuitton, Mercedes Benz, Ford i PlayStation ®.

La producció continuada de Gemasolar en 2014, en el seu quart any d'operació comercial ha superat totes les expectatives gràcies a l'experiència de l'equip d'Operació i Manteniment de Torresol Energy i l'excel·lent funcionament de la tecnologia desenvolupada per SENER que, seguint el mateix model, s'ha aplicat a altres plantes que SENER construeix clau en mà. Així succeeix amb la propera Noor 3, al Marroc, evolució natural de Gemasolar però amb 150 MWe de potència i, per tant, set vegades més gran. Aquesta nova planta, sumada a altres que estan per venir, va consolidar la provada tecnologia de torre central i sistema d'emmagatzematge d'alta temperatura, el potencial és ja innegable en el panorama energètic mundial.

Font: web de SENER

Comparteix