User login

SENER aconsegueix el domini de primer nivell
Edició/ 18 de May de 2015

SENER és una de les 12 primeres empreses a Espanya en obtenir un domini de primer nivell '.sener'. L'organisme internacional ICANN (Internet Corporation for Assigned Names and Numbers), entitat responsable de la coordinació global del sistema d'identificadors únics d'Internet, acaba de concedir-li la llicència d'ús, amb la qual cosa se suma a una reduïda llista de companyies espanyoles en accedir a aquest tipus de dominis. D'aquesta manera, l'identificador del nom corporatiu del grup '.sener' distingirà les seves pàgines web en substitució dels coneguts dominis genèrics de primer nivell (.com) i els dominis de primer nivell de codi de país (.es, .mx, .uk, etc.).

Amb l'ús del domini '.sener', l'empresa aconseguirà una major visibilitat de marca, a més de perdre el seu vincle amb la ubicació geogràfica en funció de l'oficina, remarcant així el caràcter internacional del grup, present a 16 països amb divisions pròpies. A més, usar aquest domini de primer nivell permetrà crear dominis de segon nivell alineats amb objectius estratègics de l'empresa, el que va a millorar la comunicació de SENER en l'entorn digital.

Aquest nou sistema proporciona un millor posicionament en cercadors i major seguretat en casos d'abusos de marca en entorns digitals, ja que permet incrementar la protecció de la propietat intel·lectual. Segons ICANN, l'objectiu d'aquest nou sistema és crear un Internet més accessible, segur i innovador.

El web amb domini '.sener' estarà funcionant en tres mesos, tal com exigeix ​​l'organisme internacional ICANN.

Font: web de SENER

Comparteix