User login

Arrenca el programa Joves per l’Ocupació amb l’objectiu de preparar per al mercat laboral a 18 joves aturats de la ciutat
Edició/ 1 de February de 2016

S’inicia el procés de selecció dels participants al nou projecte “Joves per l'ocupació”, destinat al col•lectiu de joves amb edats compreses entre els 16 i els 25 anys, i menors de 30 en cas de persones amb un grau de discapacitat igual o superior al 33%.

Aquesta és la quarta edició del programa, coordinat des del Servei Municipal de Treball i Promoció Econòmica de l’Ajuntament del Vallès. 

L’especialitat que es realitzarà a Cerdanyola del Vallès serà la d’Auxiliar Administratiu amb atenció al client amb un total de 300 hores, en les quals destaquen l’anglès en el procés comercial i d’atenció al client i les pràctiques en empresa, per tal de donar resposta a les demandes de l’actual mercat de treball. 

En aquesta edició els/les candidats/es interessats/des en participar en el procés de selecció han de tenir els següents requisits: persones joves aturades inscrites a l’ OTG  com a demandants d’ocupació; entre 16 i 25 anys i menors de 30 en cas de persones amb un grau de discapacitat igual o superior al 33%.;  que no disposin del graduat en ESO i altres que, malgrat l’hagin obtingut no han continuat amb els estudis post obligatoris abandonant el sistema educatiu. 

Igual que el darrer any en el moment d’incorporar-se en el programa, les persones joves hauran d’estar inscrites en el Registre de Garantia Juvenil. La Garantia Juvenil és una iniciativa a nivell europeu per tal de reduir l'atur juvenil.

Joves per l’Ocupació és un programa innovador de suport a l’experiència pràctica orientat a la formació i la inserció laboral de joves amb l’objectiu de millorar la seva ocupabilitat i facilitar una experiència laboral en empreses.

Com a les edicions anteriors el programa combina accions  d’orientació professional, tutorització i seguiment individualitzat, de formació professionalitzadora i d’adquisició d’experiència professional en empreses amb possibilitat d’incentius per a les empreses en la contractació dels joves participants al programa. 

Les persones interessades a participar en aquest projecte, poden posar-se en contacte amb el Servei Municipal de Treball i Promoció Econòmica  a través del telèfon de contacte 93 594 70 50 o bé per email: jovesocupacio@cerdanyola.cat.  

""Aquest projecte està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social i el Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil, d’acord amb el Programa d’Experiència Professional per a l’ocupació juvenil a Catalunya “Joves per l’ocupació”, regulat per l’Ordre EMO/251/2014” modificada per l’Ordre EMO/254/2015.

Font: Pròpia

 

AttachmentSize
joves_ocupacio_2016_v2.pdf49.23 KB
Comparteix