User login

RedEmprendia impulsa projectes d'emprenedores amb el programa BoosterWE
Edició/ 20 de May de 2016

RedEmprendia ha redissenyat el seu antic programa Booster amb l'objectiu d'afavorir la incorporació del talent femení en el marc de l'emprenedoria universitaria iberoamericana. En aquest sentit, BoosterWE busca accelerar l'aprenentatge de les emprenedores novelles, mitjançant la realització d'estades en empreses vinculades als membres i col·laboradors de la xarxa universitària iberoamericana, amb una durada d'entre 2 i 3 mesos. El Programa pretén ajudar a les noves emprenedores universitaries a desenvolupar projectes basats en el coneixement i el desenvolupament tecnològic, adquirint experiència i habilitats en la gestió d'empreses en altres països.

Per poder gaudir d'aquesta formació internacional en empreses, el programa ofereix beques de 1.000 euros per cada mes d'estada complet, més un ajut per sufragar les despeses de viatge, variable en funció del país de destinació. A més, BoosterWE proporciona una estada formativa totalment adaptada al perfil del beneficiari o beneficiària, en la qual puguin obtenir coneixements que siguin un impuls decisiu per a la creació de la seva pròpia empresa.

Després de les estades i amb l'objectiu de reconèixer l'excel·lència emprenedora per contribuir al canvi cultural en la societat iberoamericana, BoosterWE distingirà les cinc dones amb major acompliment de cada convocatòria per assistir a l'esdeveniment WeXchange -el més important sobre talent emprenedor femení a Amèrica Llatina- amb una beca addicional de 3.000 euros.

En les tres edicions anteriors, el Programa ha rebut un total de 618 candidatures i al voltant d'un centenar d'emprenedors han realitzat les seves estades. Dels emprenedors participants en les dues primeres edicions, més de 40 han creat ja la seva pròpia empresa.

Les inscripcions per participar al BoosterWE s'obriran el proper 30 de maig.

Font: web PRUAB

Comparteix