El VI Fòrum Cerdanyola Empresarial parlarà sobre el món de la justícia a Espanya
Edició/ 20 de May de 2016

El proper 16 de juny tindrà lloc el VI Fòrum de Cerdanyola Empresarial, a l’Hotel Campus de la Universitat Autònoma de Barcelona. En aquesta ocasió, el convidat serà Elpidio José Silva, exmagistrat, advocat i escriptor, qui parlarà de la justícia.

El president de Cerdanyola Empresarial, Lluís Sisquella, diu que l’organització que presideix sempre intenta generar llocs de trobada dels empresaris locals.

Enguany, el convidat serà l’exmagistrat, advocat i escriptor Elpídio José Silva, un dels defensors de la renovació democràtica de l’Estat i autor del llibre La justícia deshauciada. España no es país para jueces, on analitza la situació de la justícia espanyola.

D’altra banda, Sisquella opina que la situació actual de l’economia és complicada, malgrat els brots verds que s’observen en alguns sectors, perquè aquesta crisi ha carregat força contra la classe mitjana, deixant molta gent enfonsada i amb pocs recursos. Un exemple de sector força tocat és el comerç.

Pel que fa a Cerdanyola, Sisquella creu que és fonamental arreglar la situació dels polígons, al quals se’ls ha de dotar de millors comunicacions telemàtiques, neteja i més seguretat, perquè, segons ell, Cerdanyola és quelcom més que el Parc Empresarial de l’Alba.

Finalment, el regidor de Treball i Promoció Econòmica, Marc Costa, va dir que aconseguir que les empreses de subministraments de serveis cablegin els polígons per tal de que les empreses que es vulguin instal·lar tinguin un bon servei, és una de les batalles que s’haurà d’enfrontar.

Les inscripcions al fòrum es poden aconseguir a través del telèfon 93 582 02 04 o al correu electrònic admin@aecv.cat

Comparteix