User login

El Parc de Recerca UAB, ambaixador de la segona edició de l'Internet of Things Solutions World Congress
Edició/ 24 de May de 2016

Durant tres dies, l'Internet of Things Solutions World Congress (IOTSWC) abordarà alguns dels reptes als quals s'enfronten avui les empreses en valorar els beneficis de l'adopció de les tecnologies IOT industrials i comencen a posar en pràctica la seva adaptació a l'internet industrial. Temes com el rendiment d'actius, manteniment predictiu, propietat industrial de les dades i interoperabilitat seran clau per a aquelles empreses que estan dissenyant el pas des de sistemes antiquats i seran protagonistes durant els tres dies de congrés.

D'acord amb la transversalitat del congrés les conferències s'estructuraran en sis àrees: manufacturació, transport i logística, salut, energia i utilitats, tecnologia i innovació. Els continguts del congrés han estat seleccionats per un comitè de programa format per membres destacats de la indústria i experts en tecnologia provinents d'empreses i institucions de tot el món, com Cisco, GE, Infineon, ABB, Deloitte, Accenture, Advantech, National Instruments, Microsoft, entre d'altres. A banda de les conferències, el congrés tindrà un espai d'exhibició i de networking.

L'IOTSWC també ha posat en marxa dues iniciatives. Per una banda la Call for Testbeds, una crida per seleccionar els millors exemples de solucions d'internet industrials, que es mostraran durant el congrés en un espai de la zona d’exposició. Aquesta convocatòria estarà oberta fins el 30 de juny. I per altra banda, la Call for Awards, que premiarà els millors projectes presentats per les empreses expositores en cadascuna de les sis àrees del programa. El termini en aquest cas acabarà el 30 de setembre.

L'any passat, en la seva primera edició, l'IOTSWC va comptar amb 120 experts superiors, 88 empreses expositores i 4.500 visitants de 53 països, xifres que l'organització espera superar en la seva pròxima edició.

Enguany, el Parc de Recerca UAB és ambaixador del congrés i, per aquest motiu, tant les empreses adherides com els investigadors del campus de la UAB poden disposar d'un descompte de 500 € en l'entrada per assistir a aquest esdeveniment (valorada en 995 €). Si esteu interessats, contacteu amb ona.tribo@uab.cat.

Font: web PRUAB
Comparteix