User login

Una delegació de l'Ajuntament de Cerdanyola encapçalada pel regidor de Treball i Promoció Econòmica, Marc Costa ha assistit a la presentació de la 5a edició del programa de suport a les empreses Accelera el Creixement
Edició/ 31 de May de 2016

Una delegació de l'Ajuntament de Cerdanyola encapçalada pel regidor de Treball i Promoció Econòmica, Marc Costa,  ha assistit a la presentació de la 5a edició del programa de suport a les empreses Accelera el Creixement. 

Es tracta d’ un programa promogut per la Diputació de Barcelona i PIMEC amb la voluntat de recolzar empreses amb un elevat potencial de creixement. Aquest programa es porta a terme des de l'any 2012 amb 50 pimes per edició de la demarcació de Barcelona, proporcionant els serveis necessaris, i incidint sobre aquells elements que són claus per al creixement, com poden ser, entre altres: la innovació, la comercialització, el desenvolupament de nous productes i serveis u la internacionalització .

La iniciativa està adreçada a pimes de més de 3 treballadors, amb 5 o més anys de trajectòria empresarial, amb centre de decisió a la província de Barcelona, i que tenen voluntat d'invertir en el seu creixement.

Durant les anteriors edicions van ser seleccionades diferents  pimes de Cerdanyola com Radan Sintec, Tesnet, Grupo Gonvil, Icar Vision.

En aquesta edició han presentat la seva candidatura el grup Maculart , i l‘empresa ubicada en el Parc Tecnològic, Zurzal 

Les Pimes de Cerdanyola encara estan a temps per presentar candidatures. Si esteu interessats en rebre informació podeu posar-vos en contacte amb el Centre Local de Serveis a les Empreses, ubicat al Servei Municipal de Treball i Promoció Econòmica.

Per a mes informació posar-se en contacte amb nosaltres:

Servei Municipal de Treball i Promoció Econòmica de Cerdanyola. Àrea Empresa. Tel. 93 594 70 50. Email: cerdanyolaoberta@cerdanyola.cat. 

 

 

Comparteix