User login

Redemprendia, nou programa per a emprenedors si ets un/a estudiant/a universitari/a
Edició/ 2 de June de 2016

RedEmprendia és una xarxa universitària que desenvolupa programes internacionals per a la creació i consolidació d'empreses basades en el talent i el coneixement generats en la Universitat. Amb l'objectiu de donar suport al emprenedoria universitari i l'arrencada de nous projectes empresarials, RedEmprendia convoca BoosterWE, un programa de acceleració de talent emprenedor universitari.

BoosteWE brinda suport a emprenedors i emprenedores procedents de les universitats d'Amèrica Llatina, Espanya i Portugal perquè posin en marxa iniciatives empresarials innovadores. El programa els ofereix experiència i un aprenentatge pràctic en gestió de negocis a través d'estades en petites i mitjanes empreses consolidades i que operen en un altre país en sectors complementaris als projectes dels emprenedors.

Aquestes estades tindran una durada de 6 a 12 setmanes.

Els beneficiaris / es de BoosterWE comptaran amb una beca per contribuir a sufragar les seves despeses de viatge i allotjament al país de destinació, així com amb mentoria personalitzada per als seus projectes o empreses de recent constitució.

L'objectiu general d'BoosterWE és dinamitzar l'emprenedoria universitari a la regió iberoamericana, afavorint la creació d'empreses fortament innovadores, i molt especialment la incorporació del talent femení en el marc de l'emprenedoria universitari de base científica i tecnològica.

El programa està dirigit a nous emprenedors i emprenedores procedents de les 28 universitats de RedEmprendia, que posseeixin una sòlida formació i tinguin la voluntat de crear una empresa, però no tinguin experiència en gestió empresarial.

Per tant, en el moment de la sol·licitud, els emprenedors i emprenedores han de comptar amb un projecte empresarial o una empresa que no porti constituïda més d'un any.

Adjuntem les bases del programa.

 

AttachmentSize
basesboosterwe2016es.pdf145.42 KB
Comparteix