User login

Darreres places del programa! Ampliació del termini de presentació de candidatures fins el 15 de juny!
Edició/ 6 de June de 2016

Benvolgudes i Benvolguts,

Us comuniquem que s’amplia el termini de presentació de candidatures fins el 15 de juny (inclòs) per a la cinquena edició del Programa Accelera el Creixement.

Aquest programa s’adreça a empreses de la demarcació de Barcelona. De totes les candidatures rebudes se’n farà una selecció de les 50 amb més potencial de creixement. 

Les empreses seleccionades tindran 5.200 €, en hores de formacio i assessorament d'alta qualitat per tal d'ajudar en el creixement sostenible de la seva organització.

Els requisits per optar a guanyar la plaça són els seguents: pimes amb 3 o més treballadors, cinc o més anys de vida, amb el centre decisió a la demarcació de Barcelona i amb voluntat de créixer.

Els participants de les quatre primeres edicions del programa n’estan molt satisfets i creiem que val la pena que mireu aquests vídeos testimonials de participants en l’Accelera d’edicions anteriors i el vídeo promocional del programa.

Les candidatures es podran presentar fins el 15 de juny de 2016.

Més informació i inscripcions:

Servei Municipal de Treball i Promoció Econòmica de Cerdanyola del Vallès. Àrea Empresa. Tel. 93 594 70 50. Email: cerdanyolaoberta@cerdanyola.cat

Comparteix