El regidor de Treball i Promoció Econòmica, Marc Costa, visita Eurecat
Edició/ 7 de June de 2016

El regidor  de Treball i Promoció Econòmica, Marc Costa, ha visitat el Centre Tecnològic Eurecat (abans Fundació Ascamm), institució científica i tecnològica de referència a Europa ubicada al Parc Tecnològic del Vallès.  El principal objectiu d’Eurecat és impulsar i millorar la transferència de coneixements i de tecnologia cap el teixit empresarial i la societat.

El  regidor  de Treball i Promoció Econòmica, ha estat rebut pel Director Executiu d’Eurecat Xavier López i pel Director de Formació Marc Capellades. En el transcurs de la visita s'ha mantingut una reunió amb els membres de la direcció d’Eurecat, que li van donar a conèixer les activitats que es duen a terme en aquest Centre Tecnològic, així com els projectes i iniciatives més importants que es preveuen desenvolupar en el futur.

Durant la trobada, el regidor ha conegut les activitats i projectes que es desenvolupen des d’aquesta entitat, així com les possibilitats de col•laboració entre les dues institucions. Àmbits com la transferència de coneixement a les pimes, la  participació en projectes europeus com el RiS3, i l’impuls als emprenedors locals, entre altres temes relacionats amb l’àmbit empresarial i tecnològic.

Després de la reunió, el  regidor ha visitat les instal•lacions  d’Eurecat  a on ha rebut una àmplia informació dels diferents departaments i de les actuacions que es duen a terme des del Centre Tecnològic. 

Comparteix