User login

S’obre la convocatòria per accedir al viver d’empreses-espai coworking del Servei Municipal de Treball i Promoció Econòmica
Edició/ 30 de June de 2016

Des del Servei Municipal de Treball i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès us informem que s’ha obert la convocatòria per accedir al nostre viver d’empreses espai-coworking ubicat a l’avinguda Espanya 8 local B.

El concurs és obert a totes les empreses i persones autònomes que compleixin els requisits de les Bases de participació (veure document adjunt).

La sol•licitud juntament amb la documentació annexa demanada a les bases de la convocatòria, s’han de registrar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Cerdanyola fins al 14 de Juliol.

El viver d’empreses-espai Coworking té com a objectiu contribuir a la supervivència de les noves empreses, oferint una sèrie de serveis a preus assequibles com: despatxos amb mobiliari, connexió wifi, sala de reunions, suport administratiu, espai coworking per a professionals i assistència tècnica i suport en la consolidació de l’empresa (servei  gratuït).

Per a més informació i suport en la tramitació, poseu-vos en contacte amb l’àrea de creació i consolidació d’empreses del Servei Municipal de Treball i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, tl: 93.594.70.50 o envieu un email a consolidacioiempresa.cat amb còpia a canserra@cerdanyola.cat.

AttachmentSize
06_022016010351.pdf171.54 KB
Comparteix