Visita del regidor de Treball i Promoció Econòmica, Marc Costa, al Grup mh
Edició/ 27 de June de 2016

El Grup mh és un grup empresarial, amb la seu central a Cerdanyola, present des de fa més de 40 anys en el sector de serveis tècnics oficials de fabricants, de manteniment multitècnic, instal•lacions, enginyeria i solucions en eficiència energètica.

Aquest grup empresarial Cerdanyolenc està format per vuit empreses: mh INDUSTRIAS, mh SATELBA, mh CIFRIMAS, mh SOLUCIONES, mh SANIMAMP, MASAGAS, ATECAL i SENFRI, a on treballen més de 200 empleats i donen cobertura tècnica a un total de 1.500 empreses, 150.000 llars, i un total de 17 multinacionals. També són franquiciats a Espanya de la multinacional nord americana  Linc Service en prestació de serveis de valor afegit en estalvis energètics a empreses.  Fer click aquí per visualitzar el vídeo corporatiu. 

La innovació constant, en totes les parts del Grup i la aposta per oferir solucions innovadores han convertit aquesta empresa familiar en un  important grup empresarial, sent una organització de referència en àmbits com l’eficiència i l’estalvi energètic a les empreses i en l’aportació de solucions com a Servei tècnic Oficial de les diferents marques a les que representa. 

Durant la visita el regidor de Treball i Promoció Econòmica, Marc Costa, es va reunir amb membres del Consell d’Administració, Emili Martin i Daniel Martin.

Al llarg de la reunió van explicar les apostes estratègiques del Grup i van transmetre al regidor la  voluntat de col•laborar en àmbits com la qualificació professional del joves de Cerdanyola. També van explicar al regidor la necessitat de revitalitzar els diferents polígons d’activitat econòmica, com un actiu molt important, que la ciutat no pot perdre.

El regidor, Marc Costa, va  explicar que des de la seva regidoria s’han iniciat un seguit d’accions destinades a identificar les necessitats dels PAE, i que continuaran amb actuacions dirigides a millorar les prestacions, les infraestructures i els serveis en vers aquests entorns empresarials.

Adjuntem presentació corporativa.

AttachmentSize
mhpresentacio.pdf881.73 KB
Comparteix