Tres empreses del Parc de Recerca UAB participen al programa Richi Social Entrepreneurs
Edició/ 4 de July de 2016

Els projectes emprenedors AEInnova, 2DEDGE i H2ONow participen al programa de formació i acceleració que la Fundació Richi Contra el Càncer Infantil organitza aquest mes de juliol a Boston. L'objectiu d'aquest programa és identificar, formar i acompanyar talent emprenedor per a projectes d'innovació social.

Aquesta setmana ha començat el programa d'acceleració Richi Social Entrepreneurs, una iniciativa de la Fundació Richi que té l'objectiu d'identificar, formar i acompanyar talent emprenedor, contribuint a la generació de noves oportunitats de negoci i al desenvolupament de l'ecosistema d'innovació social a tot el món.

Entre els 17 projectes que participen al Programa, 3 són empreses del Parc de Recerca UAB. Entre elles, hi ha AEInnova, una empresa spin-off creada per investigadors de l'Escola d'Enginyeria i que ha desenvolupat una tecnologia que permet capturar la calor residual de grau baix i mitjà i utilitzar-la com energia; 2DEDGE, un projecte impulsat per investigadors de l'Institut Català de Nanociències i Nanotecnologia (ICN2) i del Departament d'Enginyeria Electrònica de la UAB que han desenvolupat una plataforma de producció contínua de grafè de qualitat, i H2ONow, un projecte impulsat per Fèlix Klöckner que té l'objectiu de millorar l'accés a l'aigua potable a l'Àfrica subsahariana aprofitant les noves tecnologies disponibles, concretament la tecnologia mòbil.

Durant tot el mes de juliol, aquest projectes rebran formació a Boston de la mà d'experts en innovació social, que els donaran les eines per contrastar la idea, el model de negoci i l'estratègia amb potencials clients, inversors d'impacte i altres emprenedors. A més, els posaran en contacte amb els principals actors de l’ecosistema de la ciutat i inversors.

Font: web PRUAB

Comparteix