User login

La UAB participa al taller sobre innovació docent de l'ECIU a Polònia
Edició/ 2 de September de 2016

L'European Consortium of Innovative Universities (ECIU), una xarxa líder en educació superior compromesa amb la innovació tant en l'aprenentatge com en la transferència en què s'integra la UAB, organitza una classe magistral sobre estratègies innovadores d'aprenentatge els dies 19 i 20 de setembre a la Universitat Politècnica de Łódź (TUL), a Polònia.

El taller es titula "Design Thinking and Problem Based Learning as an innovative learning strategy" i es tracta de l'edició d'enguany de la l'ECIU Masterclass on Entrepreneurial Teaching and Learning. Docents de les institucions que formen part de l'ECIU comparteixen en aquest marc les seves experiències i pràctiques destacades.

La trobada comptarà amb dos conferenciants principals: Diana Stentoft, professora del Centre for Health Science Education and Problem-Based Learning de la Universitat d'Aalborg (Dinamarca), i Molly Wilson, professora del Hasso-Plattner Institute de la Universitat de Potsdam (Alemanya).

Les persones interessades en participar-hi es poden inscriure a través del web de la trobada: http://eciumasterclass.p.lodz.pl/

Impuls a la transferència

L'ECIU, fundat l’any 1997, reuneix un grup d’universitats europees, una per país, que tenen un especial interès en el desenvolupament d’una cultura innovadora i en el paper de la universitat com a catalitzadora de la col·laboració i de la transferència de la recerca i del coneixement cap a la societat. Les universitats ECIU es caracteritzen per ser potents en recerca, moltes d’elles són menors de 50 anys i estan molt implicades en innovació i transferència.

Font: web UAB

Comparteix