User login

S’obre la convocatòria del concurs 5a Beca Rotary Impuls a l’Emprenedoria 2016
Edició/ 29 de September de 2016

S’obre la convocatòria del concurs 5a Beca Rotary Impuls a l’Emprenedoria 2016.

Aquesta conovocatòria va dirigida a persones majors d'edat fins a 40 anys, amb un projecte empresarial, que hagi iniciat l’activitat durant el 2016 o amb la intenció de portar-lo a terme com a màxim abans de l'1 d'abril 2017. Preferentment ha d'estar empadronat/da a Cerdanyola.

Amb l’objectiu de distingir la millor Iniciativa local emprenedora dels joves emprenedors i les joves emprenedores de Cerdanyola del Vallès, el Club Rotary de Cerdanyola del Vallès i l’Ajuntament organitzen la 5a edició del concurs 5a Beca Rotary Impuls a l’Emprenedoria 2016 per tal de fomentar la creació d’empreses i donar visibilitat a la joventut emprenedora del nostre municipi.

El premi a la millor iniciativa empresarial de les persones joves de la ciutat està becat amb:

1. 2000€ en efectiu per al circulant de la nova empresa. Patrocina el Club Rotary de Cerdanyola.

2. Assessorament empresarial amb el següent catàleg de prestacions : 

a. Un any d’honoraris professionals gratuïts per la gestió del serveis laborals, comptables i fiscals, que resulti de la posta en marxa del projecte Becat. Patrocina Grup Sisquella. 

b. Disseny del local, aportació de la documentació gràfica per a la sol·licitud del permís d’obres i seguiment d’execució de les obres. Patrocina Factoria d’Arquitectura,SLP

c. Assessorament a la creació i disseny del web corporatiu. Patrocina REMARCA’T

3. Diploma acreditatiu de millor projecte guanyador. 

El període de presentació de candidatures està obert des del dia 27 de setembre i finalitzarà el dia 17 d'octubre de 2016.

El nom del projecte guanyador del concurs es donarà a conèixer durant l’acte La Nit de Cerdanyola Empresarial en el qual es farà el lliurament de premis i que tindrà lloc a l’Hotel Campus de la UAB de Bellaterra a les 20.30h. Data pendent de confirmació.

Aquelles persones interessades en participar en el concurs es poden descarregar les condicions de participació a les bases del concurs, la sol·licitud de participació i la declaració responsable (s’adjunten els enllaços) o bé poden trucar al telèfon 935 947 050, corresponent al Servei Municipal de Treball i Promoció Econòmica (demanar per l’àrea de creació I consolidació d’empreses) de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès.

Inserits estan els documents que cal omplir.

Comparteix