User login

Pump It tanca una ronda d'inversió amb Capital Cell amb èxit
Edició/ 6 de October de 2016

Pump It Nanotech ha tancat amb èxit la ronda d'inversió que va obrir el mes de juny mitjançant la plataforma d'equity crowdfunding Capital Cell, que compta amb el suport d'ACCIÓ. L'empresa ha aconseguit 91.470€ a través de 26 inversors. Amb aquests diners, Pump It pretén fer l'estudi de patentabilitat de la seva tecnologia i tenir el prototip creat a principis del 2017.

L'empresa ha desenvolupat una tecnologia basada en la implementació de materials piezoelèctrics com a mecanisme de bombeig per evitar que es formin bombolles d'aire en els dispositius mèdics i tecnològics en barrejar fluids. El seu sistema permet millorar el rendiment dels dispositius microfluídics, ja que redueix el temps d'anàlisi, millora la qualitat del senyal i disminueix la mida del dispositiu, solucionant així els principals reptes que el sector afronta.

El seu producte podria tenir múltiples aplicacions en el camp dels microsistemes en un futur proper, des d'aplicacions en medicina per analitzar fluids del cos humà, com sang o orina fins a aplicacions en enginyeria ambiental per analitzar la concentració d'un contaminant. 

Font: web PRUAB

Comparteix