User login

Vols conèixer com participar en licitacions públiques?
Edició/ 26 de April de 2018
Programa intermunicipal Centre Local de Serveis a les Empreses 
Montcada - Cerdanyola- Ripollet.
El departament de Promoció Econòmica i Ocupació de l'Ajuntament de Montcada i Reixach convida a emprenedors i Pimes  a la jornada: Vols conèixer com participar en licitacions públiques?
La contractació amb les Administracions Públiques constitueix gairebé el 13% del PIB. La nova llei de contractes, que ha entrat el vigor el mes de març de 2018, introdueix expressament diverses mesures que tenen per objecte donar recolzament a les PIMES i a les persones emprenedores.

Aquesta llei, a més a més, exigeix que la contractació sigui electrònica, la qual cosa obliga a les empreses a actualitzar els seus recursos tecnològics.
  • quins són els requisits actuals per contractar amb l’administració?
  • quins són els procediments actuals de contractació?
  • quins són els elements contractuals a tenir en compte per presentar les ofertes?
  • quines són les eines tecnològiques a emprar en la tramitació actual?
  • quins mecanismes ofereixen les plataformes de contractació públiques per facilitar el coneixement de les licitacions que siguin d’interès per a les empreses i emprenedors?
 

 

Amb la presència del Sr. Eduard Navarro Bonet, Cap de Servei de Contractació i Compres de L’Ajuntament de Montcada i Reixac que ens explicarà com preparar-nos per licitar. Divendres, 27 d'abril de 2018 a les 09.30 h. Inscripcions https://goo.gl/9PjURT
Comparteix