User login

El programa "The Collider On Campus" selecciona grups de recerca
Edició/ 3 de September de 2021

El programa d'emprenedoria científica "The Collider On Campus", una iniciativa de la Fundació Mobile World Capital Barcelona i que està coorganitzada per les universitats URV, UdL, UdG i UAB, ha obert el registre de sol·licituds per a la pròxima edició.

The Collider OnCampus, que enguany novament es coorganitza amb la URiV, la UdL, la UdG i la UAB, és un programa que vol connectar la ciència amb la indústria. Està dirigit a personal investigador (predoctorands i postdoctorands) i a estudiants (de grau i màster) vinculats a grups de recerca que disposin de projectes tecnològics en fase inicial (TRL1, 2 o 3). Les persones interessades han de presentar la sol·licitud abans del 12 de setembre a través d’aquest formulari.

Els 32 equips seleccionats el 2021 tindran l’oportunitat de viure una experiència emprenedora molt pràctica. En un itinerari virtual de capacitació de set setmanes (del 4 octubre al 26 novembre), posaran a prova tant les pròpies capacitats com la viabilitat de la seva idea de negoci. 

 

Aquest programa de foment de la cultura emprenedora en l’ecosistema català de recerca i innovació és una iniciativa de la Fundació MWCapital que compta amb el suport del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya, i amb la col·laboració de la XEU i d'I-CERCA.

Font:

uab.cat 

Comparteix