FEAMM en la NPE
Edició/ 26 de April de 2012

Notable participació Espanyola en la fira més important de plàstics d'EUA.
La NPE, la major i més important fira de plàstics del continent Americà, es va celebrar del 2 al 5 d'abril en l'Orange Convention Center d'Orlando, Florida, deixant enrere la tradicional celebració a Chicago. La NPE se celebra cada 3 anys.

1.933 expositors internacionals van ocupar uns 87.000m2 per atendre a un total de 55.359 visitants, que provenien principalment d'EUA, encara que també amb gran afluència de visitants llatinoamericans, que van representar gairebé un 26% del total de visites.

Van ser 15 les empreses i organitzacions espanyoles que, coordinades per FEAMM i AMEC-IMAPC, van participar en la fira, formant part de la participació agrupada espanyola, que compta amb el suport el ICEX, Institut Español de Comerç Exterior.

Tot el sector va estar allí.
Els principals fabricants del món de màquines d'injecció, extrusió, termoconformació i altres processos van tenir destacada presència en la fira, amb un gran desplegament de màquines en ple funcionament durant els 4 dies de certamen i amb uns estands de gran grandària.

Els països asiàtics van tenir una important presència amb diversos pavellons de Xina. També Portugal estava present amb un pavelló oficial replet d'empreses moldistas.

Bons contactes comercials
Empresaris del sector del Packaging van ser els que més van visitar les empreses de FEAMM.

Només en l'estand de FEAMM, es van atendre més de 20 consultes, 15 de les quals es van considerar contactes comercials efectius i ja han estat enviades per al seu seguiment comercial a les empreses membres de FEAMM.

FEAMM  -  Federación Española de Asociaciones Empresariales de Moldistas y Matriceros està situada al parc tecnològic de Cerdanyola del Vallès.

Font i fotografia: notícia de www.feamm.com abril 2012.

Comparteix