Se encuentra usted aquí

Associacions de comerços i serveis


Cerdanyola Comerç i Serveis 

Associació que neix per defensar i dinamitzar el comerç i els serveis de la nostra ciutat, ajudant a la fidelització i dinamització del consum dins de la trama urbana.

CCS neix oficialment l’1 de gener de 2014, fruit de la fusió de quatre associacions comercials de Cerdanyola - Casc Antic, Les Fontetes Comerç i Serveis, El Rovell de l’Ou i L’Eix.

Una associació són els seus associats i Cerdanyola Comerç i Serveis ha nascut per sumar forces i defensar els interessos dels socis. Treballem per consolidar un model de comerç i de ciutat de qualitat, per ser un pol d’informació i un altaveu per als nostres associats, per fomentar la millora del sector a través de formacions, per oferir acords de col·laboració amb empreses i proveïdors...

Vols posar-te en contacte amb nosaltres? Vols donar-te d’alta? Envia'ns un email: comunicacio@cerdanyolacomerciserveis.cat

Llistat d'empreses de l'associació

Associació de Comerciants Sant Antoni - Bonasort

Associació de comerciants que va nèixer al 2005 i té com a objectiu dinamitzar el comerç i els serveis de la zona, però també dinamitzar socialment el seu àmbit d’actuació. És una associació arrelada al barri, que compta amb la complicitat dels veïns, que se la fan seva.

Acostuma a organitzar els actes de carrer a la plaça Constitució, que és l’eix comercial i social dels barris que hi conflueixen.

Un dels eixos de treball de l’associació és la solidaritat amb sectors especialment desfavorits. Per això col·labora habitualment amb la FADAM, el Banc d’Aliments de Cerdanyola o amb la Marató de TV3.

Vols posar-te en contacte amb nosaltres? Vols donar-te d’alta? Envia'ns un email: acsab.2013@gmail.com

Llistat d'empreses de l'associació

Gremi d'Instal·ladors i Pimes del metall

Associació empresarial d' empresaris o treballadors autònoms, que es dediquin a l'activitat econòmica de les Instal•lacions en General i pimes del sector del metall i les relacionades i derivades amb temes de la Construcció. Vols posar-te en contacte amb nosaltres? Vols donar-te d’alta? Envia'ns un email: info@gremicrm.es 

Llistat d'empreses de l'associació