Inicio de sesión

EXPORTMETRÒPOLIS: EL TEU MERCAT, EL MÓN
Empren/ 23 de Septiembre de 2019

PROGRAMA D'INTERNACIONALITZACIÓ PER AUTÒNOMS , PETITA I MITJANA EMPRESA.

 

Exportmetropolis és una iniciativa de l’Agència de Desenvolupament Econòmic de l’AMB en col·laboració amb l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès i altres municipis metropolitans, que ajuda a les petites i mitjanes empreses a ampliar i / o buscar noves oportunitats de negoci en un entorn internacional amb l'objectiu d' impulsar la internacionalització del teixit empresarial i contribuir a millorar-ne la competitivitat.

 

El programa s'adreça a autònoms, professionals, comerços de reduïdes dimensions que estan venent o volen començar a vendre on line, comerços amb processos de compra a l'exterior, microempreses i PIMES de productes i serveis de qualsevol sector sense o amb poca experiència en l’àmbit internacional.

 

Les empreses participants reben de forma gratuïta assessorament en el procés d’exportació, importació, i acompanyament en accions de promoció exterior.Tenen accés a una formació bàsica sobre internacionalització, assessorament i es realitza un informe individual sobre el  potencial internacional de l'empresa i oportunitats de negoci. Posteriorment hi ha la possibilitat de participar en accions de promoció internacional com:  fires, missions empresarials, trobades amb compradors, etc. Les despeses de participació d'aquesta segona fase anirien a càrrec de les empreses.

 

El programa començarà amb  una sessió de formació presencial el dia 9 d'octubre de 9.15h a 14.15h en el Servei Municipal de Treball i Promoció Econòmica ( Masia Can Serraparera).

 

Les empreses interessades es poden inscriure o tenir més informació en els següents enllaços:

 

 http://agenciaeconomica.amb.cat/internacionalitzacio-i-inversions/exportmetropolis/inscripcio-exportmetropolis

 

https://www.cambrabcn.org/internacionalitzacio/iniciacio-a-l-exportacio/iorientacio-exportmetropolis-

 

També es poden dirigir al Servei Municipal de Treball i Promoció Econòmica Ajuntament de Cerdanyola del Vallès. Av. Roma, s/n. Cerdanyola del Vallès.

a/e: empresa@cerdanyola.cat i consolidacioiempresa@cerdanyola.cat . Tel. 935 947 050

 

TAGS
Comparteix

afegir comentari

Inicie sesión o regístrese para comentar