Les empreses que comercien amb coure i ferro han de fer les comunicacions a la policia a través de Canal Empresa
Edició/ 1 de Agosto de 2014

Per tal d'agilitzar i millorar el control sobre el comerç del coure i el ferro, la Generalitat ha implementat un nou procediment que inclou la comunicació de les dades a la policia a través d'Internet.

A partir d’ara, els gestors de residus metàl·lics i els establiments de comerç a l’engròs de coure i ferro situats a les regions policials de Girona i Metropolitana Sud han d’informar a través d'Internet la Direcció General de Policia - Mossos d’Esquadra de les seves operacions setmanals.

Com es fa?

La comunicació s’ha de fer telemàticament a través de Canal Empresa i ha d’especificar diverses informacions relatives al comerç d’aquests materials. Els enllaços al tràmit que hi ha al peu d'aquesta notícia contenen tota la informació necessària sobre com emplenar i enviar els formularis corresponents.

Quan es fa?

La comunicació s'ha de fer cada dilluns, o el primer dia hàbil de la setmana, i ha d'informar de totes les operacions fetes durant la setmana immediatament anterior.

Si teniu cap dubte sobre el nou tràmit de comunicació, us podeu adreçar per correu electrònic o telèfon a les unitats regionals de la Policia Administrativa (URPA) de cada demarcació territorial.

Els establiments situats a la resta de regions policials (Central, Metropolitana Nord, Metropolitana Barcelona, Pirineu Occidental, Ponent, Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre ) s’incorporaran a aquest nou procediment de comunicació abans de final d’any.

TAGS economia
Comparteix