ATISAE reducció efecte hivernacle
Edició/ 3 de Mayo de 2012

El dia 26 de març es va celebrar l’acte de lliurament dels Certificats d’Acords Voluntaris a les empreses adherides a aquest programa.

Aquest Certificat acredita el compromís a la reducció de gasos amb efecte hivernacle d’una manera voluntària.

ATISAE amb seu central al parc tecnològic de Cerdanyola del Vallés ha estat una de les primeres empreses a adherir-se al programa d’Acords Voluntaris i, és per això que a l’acte de lliurament, al Palau de la Generalitat, va assistir el nostre Director Regional Josep Mª Arnau per recollir el Certificat de mans del conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder i Miralles. A l’acte també hi eren el secretari de Medi Ambient i Sostenibilitat, Josep Enric Llebot, i la directora general de Polítiques Ambientals, Marta Subirà.

Des que va començar el programa al 2010 fins a la data de lliurament s’han adherit 59 empreses, la majoria de les quals han optat per accions encaminades a la reducció del consum energètic. Segons l’Oficina Catalana del Canvi Climàtic, amb el total d’accions implantades, s’ha reduït entre un 20% i un 33% les emissions de CO2.

ATISAE contribuirà aquest any a augmentar aquest tant per cent fent les corresponents modificacions tant a les instal•lacions de l’edifici com a la seva flota de vehicles.

Font i fotografia: noticia de www.atisae.com 23/04/2012

Comparteix