Col·laboració entre el Patronat Catalunya Món i la Universitat de Georgetown
Edició/ 20 de Septiembre de 2011

El  dia 15/09/2011 , el Patronat Catalunya Món va signar amb la Universitat de Georgetown, un conveni de col·laboració per incorporar la Universitat de Georgetown a la xarxa dels Catalan Observatories. L’acte va tenir lloc a la ciutat de Washington, seu d’aquesta institució, i el conveni va estar signat per Roser Clavell, secretària general del Patronat Catalunya Món i James J. O’Donnell, rector de la Universitat de Georgetown.

Amb la incorporació d’aquesta universitat, una de les més prestigioses del món, el Patronat compta ja amb quatre observatoris internacionals, dos d’ells ubicats als EUA, concretament a Washington D.C. i a la Universitat de Stanford, a l’estat de Califòrnia. Els altres dos observatoris impulsats pel Patronat es troben a la London School of Economics and Political Sciences al Regne Unit i a la Universitat de SciencePo a París.

La Universitat de Georgetown, fundada l’any 1789, constitueix la universitat catòlica més antiga dels EUA i una de les institucions de referència, a nivell d’ensenyament superior i de recerca, de més prestigi internacional. El Catalan Observatory de la Universitat de Georgetown neix amb la vocació d’internacionalitzar Catalunya en tots els àmbits i reforçar la presència directa del país al continent nord-americà, actuant com a plataforma al servei de les institucions i la societat civil catalana.

Amb els Catalan Observatories, el Patronat ofereix un espai per a l’intercanvi de coneixement, facilitant contactes i lligams, promovent oportunitats de col·laboració i participació, establint xarxes entre actors catalans destacats en diferents àmbits i els seus homònims de les universitats i establint plataformes de difusió. Són observatoris a l’exterior de la realitat de Catalunya en aquell país, mitjançant la recerca, l’elaboració d’estudis i les trobades d’experts.

El Patronat seguirà treballant per establir vincles amb les universitats i les escoles de negoci internacionals més prestigioses que ens permeten una presència i un reconeixement dels valors i actius de Catalunya arreu el món.

Data d'elaboració: 20/09/2011
Font i fotografia: notícia premsa Gencat,16/09/2011

Comparteix

afegir comentari

Inicie sesión para comentar