Inicio de sesión

ATISAE al Sopar Anual de PIMEC
Edició/ 19 de Junio de 2012

El passat 11 de juny, va tenir lloc en el Palau de Congressos de Catalunya a Barcelona, la 25ª edició del Sopar anual de PIMEC (micro, petita i mitja empresa de Catalunya) on ATISAE ( amb seu central a Cerdanyola del Vallès ) va ser un dels patrocinadors principals de l'acte.

La gala va ser presidida pel President de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, i va comptar amb l'assistència de més de 900 empresaris i personalitats del món econòmic i polític.

El patrocini per part de ATISAE s'emmarca en la voluntat i estratègia de l'empresa d'apropar-se al teixit empresarial català després d'obtenir, a l'abril de 2011, l'acreditació com a Organisme de Control a Catalunya.

En representació de ATISAE van assistir Javier Garcia Atance (President), Julio de les Heras (Director d'explotació), Josep María Arnau (Director Zona 3), Samuel Rodó (Delegat de Barcelona i Girona) i Ricardo Marcos (Delegat de Tarragona i Lleida).

PIMEC destina l'import íntegre del sopar que abonen els assistents a apadrinar diversos programes d'ajuda que desenvolupa la Fundació PIMEC Acció Social.

Font i fotografia: www.atisae.com de 14/06/2012

TAGS coopera
Comparteix