Conferència mundial parcs científics
Edició/ 22 de Junio de 2012

La delegació espanyola de parcs científics i tecnològics, la segona més nombrosa en la Conferència Mundial de Parcs de la IASP

30 representants espanyols han acudit a la vintè novena Conferència Mundial de Parcs Científics i Tecnològics de la IASP (International Association of Science and Technology Parks), celebrada a Estònia.
En aquesta edició de la Conferència Mundial de Parcs Científics i Tecnològics, celebrada entre el 17 i 20 de juny a Tallin, s'han congregat els parcs científics i tecnològics de tot el món per debatre els temes més recents.

Aquest any, sota el lema “Science and Technology Parks: Serving the Companies and the Innovation Community”, s'han reunit els principals experts en parcs científics i tecnològics, el sector públic i empresarial, a més de l'entorn educatiu, per debatre en profunditat les tendències dels parcs com a estructures de suport a la innovació.

L'esdeveniment ha reunit a la capital d'Estònia a 481 representants de parcs científics i tecnològics de 60 països. La delegació espanyola, la segona més nombrosa per darrere de Brasil, estava composta per 30 representants de 17 parcs i xarxes regionals de parcs espanyols, dada que corrobora l'aposta dels parcs espanyols per la internacionalització com una de les línies estratègiques que desenvolupen.

Durant la conferència, organitzada per la IASP i el Tallinn Science Park Tehnopol, s'han dut a terme nombroses activitats, en les quals han participat experts com Kevin Johns, Director de l'Oficina de Creixement Econòmic i Desenvolupament de Serveis de City of Austin; Martine Durand, Cap d'Estadística de l'OCDE; Maive Rute, directora de Biotecnologia, Agricultura i Alimentació de la Direcció general d'Investigació de la Comissió Europea; o Nicholas Brooke, president de Professional Property Services Group a Hong Kong, entre uns altres.

Així mateix, durant l'esdeveniment es va triar a Josep Miquel Piqué, vicepresident de APTE i director de Sectors Estratègics de 22@Barcelona, com el nou president de la Divisió Europea de la IASP. Substitueix en el càrrec a Iztok Lesjak, director de Ljubljana Technology Park, parc situat a Eslovènia.

 

Font i fotografia. notícia de www.ptv.es 21/06/2012

 

TAGS aeptv
Comparteix