Celebració del 15è aniversari de L´AEPTV
Edició/ 27 de Junio de 2012

L’Associació d’Empreses del Parc Tecnològic del Vallès (AEPTV) va celebrar ahir el seu quinzè aniversari. Francesc Xavier Mena, conseller d’empresa i ocupació de la Generalitat de Catalunya; Francisco Ortiz, regidor de l'Àrea d'Organització i Desenvolupament Econòmic de l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès i Francesc Martos, conseller delegat i director general del Parc Tecnològic del Vallès (PTV), van assistir a l’acte. Una cinquantena d’empreses també van estar presents a la trobada organitzada ahir al matí.

Ja han passat 15 anys des de que un grup d’empresaris instal·lats en un nou entorn, anomenat Parc Tecnològic del Vallès, també conegut en aquell moment, com Silicon Vallès, un espai on les empreses tecnològiques i científiques emulaven el Silicon Valley de Califòrnia. Aquell grup d’emprenedors/es van constituir l’Associació d’Empreses del Parc Tecnològic del Vallès (AEPTV)

Promoure l’activitat científica i industrial del Parc i el seu entorn d’influència (Cerdanyola, Vallès i Catalunya) perquè aquest sigui considerat un Clúster d’empreses d’alt valor afegit és el principal objectiu de l’Associació d’Empreses del Parc Tecnològic del Vallès.


Font i fotografia: notícia de www.ptv.cat de 27/06/2012 

 

TAGS aeptv
Comparteix