Inicio de sesión

VOZTELECOM creix un 30%
Edició/ 6 de Agosto de 2012

VOZTELECOM creix 30% el primer semestre de 2012, i aconsegueix la xifra de 100 empleats.

VozTelecom, la companyia cerdanyolenca líder en telefonia IP per a empreses, ha registrat un augment de la seva facturació del 30% en el primer semestre de l'any amb respecte el mateix període de l'any anterior, a més d'haver ampliat la seva plantilla en els últims mesos fins a aconseguir la xifra de 100 empleats.

L'empresa amb seu al Parc Tecnològic del Vallès, VozTelecom (www.voztele.com), capdavantera en el desenvolupament i prestació de serveis de telefonia IP (VoIP) a la PIME, ha anunciat un creixement del 30% de la seva facturació acumulada durant el primer semestre del 2012, respecte el mateix període de l'any anterior, superant la xifra de 15.000 clients el passat mes de Juny, dada que posiciona a la companyia un any més, com l'operador capdavanter en Telefonia IP per a empreses a Espanya.
La companyia ha aconseguit aquest creixement gràcies a l'augment del nombre de clients captats a través del seu canal de distribució, un canal que s'ha vist ampliat aquest primer semestre amb més de 40 nous VARs degudament formats i certificats en els serveis i solucions que ofereix la companyia. VozTelecom compte en l'actualitat amb la major xarxa de distribució especialitzada en telefonia IP d'Espanya, amb presència en totes les províncies.

Així mateix, el llançament d'OIGAA Meeting a la fi del 2011 ha permès a la companyia comptar amb més de 1.000 nous clients del servei de videoconferència en el núvol durant el primer semestre del 2012, a través de les diferents modalitats de connexió que ofereix el servei, dirigit a empreses i professionals.

La consultora IDC, preveu que d'aquí a 2016, el sector de la videoconferència seguirà registrant un creixement anual del 15% en EMEA, impulsat per la necessitat de millorar la comunicació i col·laboració empresarial, guanyant major visibilitat i adopció les solucions disponibles en el núvol destinades a la petita i mitjana empresa, per a petits grups de treball, amb equips de sobretaula i mòbils. VozTelecom, amb la seva oferta de videoconferència professional en el núvol OIGAA Meeting, es posiciona una vegada més com a pionera en la virtualització d'infraestructures TIC en la PIME, seguint el camí iniciat en 2008 amb la migració de les centraletes telefòniques al núvol, un nou segment de mercat que aspira a liderar en els propers anys, acompanyant a la PIME en les seves estratègies de migració ‘cloud’.

Font: comunicat de premsa de VozTelecom 31/07/2012

TAGS PTV, empresa
Comparteix