Jaume Maranges, nou nomenament
Edició/ 1 de Noviembre de 2012

Jaume Maranges, president del consell comarcal de PIMEC Comerç

El comerciant de Cerdanyola inicia aquesta nova etapa de reorganització territorial de l’entitat amb l’objectiu de “defensar i vetllar per els interessos dels comerciants del territori”, especialment aquells més petits i que més dificultats tenen.

El cerdanyolenc Jaume Maranges, comerciant molt arrelat al municipi, va ser escollit president del Consell del Vallès Occidental del PIMEC Comerç, la patronal de micro, petites i mitjanes empreses i autònoms.

El consum, assegura Maranges, es troba aturat en aquests moments, i és imprescindible donar suport als que representen una part molt important del teixit econòmic de la nostra societat. Es tracta també de sumar esforços i constituir una única veu davant l’administració pública.

Maranges substitueix en el càrrec a Carles Gironès per al qual han tingut paraules d’agraïment des de la PIMEC per la seva tasca al capdavant del Consell comarcal.

La patronal vol treballar des de la proximitat per donar respostes efectives i eficients a les necessitats concretes dels comerciants associats. La situació, però, no és fàcil. La ciutadania té cada cop menys recursos econòmics i això repercuteix negativament en el consum.

El consum, també aturat a Cerdanyola

Jaume Maranges explica que la situació de Cerdanyola no és diferent a la de la resta de municipis de la comarca. Les vendes han caigut i els comerciants, sobretot els més petits, se’n ressenten.

Jaume Maranges té una llarga trajectòria com a comerciant a la ciutat. Ell forma part de la quarta generació que regenta la ferreteria Maranges, fundada l’any 1929. Però, a més, també forma part del Gremi de Ferreteries i de l’Agrupació de Subministraments Industrials d’Espanya.

Des dels seus càrrecs i responsabilitats assegura no recordar una etapa econòmica tant crítica com aquesta. Malgrat tot, no vol ser pessimista i afirma que cal continuar al peu del canó buscant solucions i alternatives.

Jaume Maranges és ja nou president del Consell Vallès Occidental de PIMEC comerç, una patronal a la qual portava anys vinculat.


Comparteix