Empresaris europeus visiten el Sincrotró
Edició/ 20 de Noviembre de 2012

Representants de 55 empreses europees convidades per les Cambres de Comerç Europees de Barcelona han visitat el Sincrotró Alba amb la participació dels responsables del centre i de l'alcaldessa de Cerdanyola.

La visita ha començat amb la presentació del Sincrotró i les seves aplicacions a càrrec de Ramon Pascual, president del comitè executiu del Sincrotró Alba, i de la directora del Sincrotró, la doctora Caterina Biscari. Posteriorment han intervingut Xavier Obradors, director de l’Institut de Ciències Materials, Pere Solà, director del Parc de l’Alba i l’alcaldessa de Cerdanyola, Carme Carmona, qui ha comentat que en aquests moments de crisi la ciutat ha reforçat la seva aposta per l’econòmia del coneixement i la innovació.

Un cop finalitzades les intervencions, els assistents han visitat la instal·lació científica.

Parc de l'Alba

El Sincrotró Alba és un equipament científic que ofereix investigació tecnològica avançada al més alt nivell de tota Europa i de tota la zona del Mediterrani. Les investigacions que es fan tenen aplicacions a nivell d’estructura de materials, biològiques, químiques i mèdiques, entre d’altres.

Paral·lelament, el Parc Científic i Tecnològic del Sincrotró Alba, està considerat de primer nivell europeu i és un pol d’investigació per a les empreses innovadores i de producció avançada. És un parc amb capacitat per concentrar 40.000 llocs de treball vinculats als sectors de l’economia del coneixement.

Comparteix